News Mehedinti

TRAFIC ÎNGREUNAT ÎNTRE MALOVĂȚ ȘI BAIA DE ARAMĂ DIN CAUZA VISCOLULUI PUTERNIC

Data: 24-3-2020

Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate în această dimineață pe DJ 670, între Malovăț și Baia de Aramă. Ninsoarea abundentă și viscolul puternic a îngreunat foarte mult intervenția utilajelor operatorului de deszăpezire și au fost momente în care drumul s-a blocat la intersecția DJ 670 cu DJ 607B, în localitatea Marga. Șoferii au așteptat degajarea carosabilului.

Președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, a mers personal la fața locului pentru a se asigura că intervenția nu este zădărnicită, iar oamenii își pot continua drumul.

,,Utilajele operatorului de deszăpezire acționează pe drumurule județene din nordul județului încă de aseară, de la ora 19.00 și nu se vor opri până când drumurile vor fi degajate complet. Fac apel la toți locuitorii județului să respecte indicațiile specialiștilor și cu atât mai mult cu cât ninge și viscolește, să nu plece de acasă decât dacă este absolut necesar. Doar așa putem limita răspândirea COVID 19! În plus, dacă este neapărat nevoie să circule, să își echipeze autoturismele cu anvelope de iarnă și lanțuri. Cele care nu au putut înainta în această dimineață erau total nepregătite,, a precizat președintele CJ Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus