News Mehedinti

 TREI TINERI DIN COMUNA BĂLĂCIŢA AU FOST REŢINUŢI PENTRU 24 DE ORE, FIIND SUSPECŢI CĂ AU VIOLAT O TÂNĂRĂ!

TREI TINERI DIN COMUNA BĂLĂCIŢA AU FOST REŢINUŢI PENTRU 24 DE ORE, FIIND SUSPECŢI CĂ AU VIOLAT O TÂNĂRĂ!

Data: 11-9-2019

În cursul zilei de ieri, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Dr.Tr.Severin. 

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de polițiști, iar în urma verificărilor efectuate aceștia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a afirmat că este urmarită de trei tineri pe care nu îi cunoaște.

La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, din comuna Bălăcița, jud. Mehedinți, atât apelanta cât și aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru stabilirea celor sesizate. 

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus  continuarea  urmăririi penale pentru săvârşirea  infracţiunii  de  complicitate la  viol, și viol, cei trei bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Mehedinți.

Astăzi, 11.09.2019, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus