News Mehedinti

Un bărbat din comuna Bala, infectat cu virusul SARS-Cov-2, a fugit din spital!

Data: 15-10-2020

Joi, 15.10.a.c., în jurul orei 02.00, echipajul de Jandarmerie aflat  pe itinerariul de patrulare în municipiul Drobeta Turnu Severin a observat  un bărbat care manifesta un comportament ciudat la vederea forțelor de ordine. 

După verificările efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul de 21 de ani, domiciliat în comuna Bala, județul Mehedinți era  confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, fiind internat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin. Întrebat despre prezența lui în zonă, acesta le-a declarat jandarmilor că a plecat fără acordul personalului medical  din secția unde se afla internat. 

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la spital,  acolo unde era internat, iar pe numele lui au fost întocmite actele de sesizare pentru ,,zădărnicirea combaterii bolilor”. 

În acest caz cercetările sunt continuate de către poliție. 

Menționăm faptul că, pe timpul misiunilor, echipajele Jandarmeriei respectă măsurile de protecție individuală  având în vedere contextul actual, totodată facem apel la reponsabilitate din partea cetățenilor, în vederea respectării regulilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus