News Mehedinti

Un bărbat s-a aruncat din podul blocului ACH din ORȘOVA!

Data: 29-3-2020

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Orșova s-a arunact în gol, de la o înălțime de aproximativ zece metri. Incidentul a avut loc la blocul ACH din oraș. Se pare că victima nu este la prima abatere de acest gen, fiind cunoscut de familie și apropiați ca având problem psihice. Astăzi bărbatul s-a urcat în podul blocului, după care și-a dat drumul. Norocul a făcut să cadă pe o magazie, lucru care din fericire l-a și salvat.

Potrivit reprezentanțiilor Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, bărbatul figurează cu afecțiuni psihice și nu este la prima tentativă de acest gen. Acesta a fost transportat la spital conștient, însă cel mai probabil nu va rămâne internat, având în vedere pandemia prin care trece întreaga țară și măsurile luate la nivel central în acest sens.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus