News Mehedinti

Un severinean a găsit în curtea casei sale un proiectil militar

Un severinean a găsit în curtea casei sale un proiectil militar

Data: 16-2-2013

Oamenii legii au intervenit de urgență la ridicarea unui dispozitiv militar din curtea unei locuințe, după ce proprietarul imobilului i-a alertat printr-un apel la Serviciul Unic de Urgență 112.

Bărbatul le-a zis polițiștilor că în curtea casei lui se află un proiectil, posibil militar. “La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, care a constatat că în curtea de la adresa menţionată se află un obiect cilindric de 72 centimetri lungime şi 22 diametru, fabricat jumătate din lemn şi jumătate din metal, iar pe părţile laterale prezenta opt dispozitive, obiectul aflânde-se într-o stare avansată de degradare”, a explicat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

Pe această cale a fost anunţată  și Grupa Pirotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, competentă cu soluționarea acestor situații, care s-a deplasat la faţa locului, a ridicat obiectul şi l-a distrus prin detonare în poligonul Jidoştiţa.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus