News Mehedinti

Un singur accident rutier în Orşova, de la începutul anului până în prezent

Un singur accident rutier în Orşova, de la începutul anului până în prezent

Data: 12-2-2013

Orşovenii pot sta liniştiţi, cel puţin din punct de vedere al infracţionalităţii şi asta deoarece, potrivit şefului Poliţiei Municipiului, comisar Marian Cherescu, oraşul este unul liniştit.

“Din fericire, de când ocup eu această funcţie, mărturisesc că nu ne-am confruntat cu probleme majore, precum crime, violuri sau alte infracţiuni de grad mare. Oraşul este unul liniştit din acest punct de vedere”, a explicat pentru news-mehedinti.ro, comisar Marian Cherescu.

Accidentele rutiere…unul la trei luni

Nici la capitolul infracţiuni la nivel rutier, Orşova nu se numără printre oraşele cu un număr mare de incidente de acest gen. Potrivit şefului Poliţiei, de la începutul anului şi până astăzi, pe raza municipiului Orşova a avut loc un singur accident rutier.   


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus