News Mehedinti

UN TÂNĂR DIN ORȘOVA A FOST REȚINUT 24 DE ORE PENTRU DISTRUGERE

Data: 17-2-2021

Polițiștii municipiului Orșova au identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că adolescentul, în cursul nopții trecute, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi distrus geamurile de la o unitate medicală și de la un autoturism. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine urmează să fie adus în fața instanței de judecată a municipiului Orșova cu propunerea unor măsuri preventive.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus