News Mehedinti

UN TÂNĂR ORȘOVEAN A DEBUTAT ÎNTR-UN MECI DE LIGA I PENTRU FCSB BUCUREȘTI

Data: 23-1-2021

Tânărul orșovean GABRIEL FULGA a câștigat încrederea antrenorului FCSB București, Toni Petrea, care i-a dat ocazia să debuteze aseară, în premieră, într-un meci de Liga I împotriva celor de la FC Voluntari.

Tânărul orșovean, atacant, a intrat pe teren în minutul 83 al jocului cu FC Voluntari, câștigat cu 2-1 de liderul campionatul.

Născut pe 28 februarie 2004, la Orșova, Gabriel Fulga este pariul FCSB-ului pentru postul de atacant. Odată cu plecarea lui Sergiu Buș în Coreea de Sud, Gabriel Fulga a primit șansa de a debuta în Liga 1. Cum s-a ajuns aici? Fulga s-a aflat în cantonamentul din Antalya, unde l-a impresionat pe Toni Petrea.

Gabriel Fulga are 185 m, 78 kg și piciorul său de bază este dreptul. Puștiul promovat de Toni Petrea la prima echipă joacă din august 2019 la echipa U17 a FCSB-ului, unde a înscris câteva goluri și astfel s-a remarcat în club.

Primele noțiuni de fotbal le-a primit de la profesorul și antrenorul orșovean Relu Zamfiroiu la echipa Luceafărul Juniori Orșova, unde a fost antrenat de acesta timp de șase ani de zile. 

Gabriel Fulga a mai trecut pe la echipe de juniori precum Sport Kids și ultima dată, înainte de a ajunge la FCSB București, a jucat pentru Pro Craiova, fiind al doilea tânăr orșovean care debutează în Liga I după fundașul Adrian Moescu de la FC Botoșani.

Gabriel Fulga și-a ales tricoul cu numărul 40 în prima echipă a FCSB-ului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus