News Mehedinti

Un vagon al unui tren de marfă, deraiat în staţia BALOTA

Data: 23-8-2021

Al 12-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat luni dimineaţă în stația Balota. Traficul feroviar este oprit, iar pentru trenurile de călători se face transbordare auto, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, citată de Clubferoviar.ro.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în stația CF Balota (linie simplă electrificată) unde, în jurul orei 10.50, al 12-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat.

Trenul, care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Rail Cargo România, circula pe relația Severin – Balota și avea în compunere 14 de vagoane (goale). ”Menționăm faptul că personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere. 

Până la reluarea circulației, CFR SA va asigura transbordare cu mijloace auto, pe relația Balota – Orșova, pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului vor avea drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, se arată în comunicatul de presă al CFR SA. gds.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus