News Mehedinti

UPDATE / Cei doi hoți ridicați ieri de la domiciliu în urma unor percheziții vor fi prezentați, astăzi, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă

UPDATE / Cei doi hoți ridicați ieri de la domiciliu în urma unor percheziții vor fi prezentați, astăzi, în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă

Data: 14-2-2013

În urma perchezițiilor de ieri, polițiștii orșoveni i-au reținut pe cei doi suspecți în cazul mai multor furturi, urmând ca astăzi ei să fie aduși în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De la domiciliul celor doi, oamenii legii au ridicat mai mlte electrocasnice, unelte, ba chiar și un autoturism făcut bucăți, declarat furat în urmă cu mai mult timp. “Bunurile ridicate de la domiciliul celor doi fac parte din zece cazuri de furt cu autor necunoscut până în momentul de față. Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare, pentru a depista și părțile vătămate din dosar”, a declarat în această dimineață pentru news-mehedinti.ro, Marian Cherescu, șeful Poliției Municipiului Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus