News Mehedinti

UPDATE ORA 19.00 / Ilie Niță este încă la audieri / Oamenii legii i-au ridicat autoturismul de teren

UPDATE ORA 19.00 / Ilie Niță este încă la audieri / Oamenii legii i-au ridicat autoturismul de teren

Data: 21-2-2013

Potrivit ultimelor informații și la această oră au loc audieri în cazul dosarelor de evaziune fiscală și spălare de bani, în care este suspect și orșoveanul Ilie Niță.

Oamenii legii au ridicat în urma descinderilor de astăzi, două autoturisme de teren în valoare de 50.000 de euro, precum și sume importante de bani dar și o serie de documente contabile.

Unul din autoturismele de teren confiscate aparține lui Ilie Niță, iar celălalt primarului comunei Gogogșu, Jean Rogovean, zis “Garcia”.

Vom reveni cu detalii!

Citește pe aceeși temă:

UPDATE ORA 15.00/ Directorul firmei CNT Construct SRL, din Orșova, Ilie Niță a fost ridicat pentru audieri în dosarul suspecților de evaziune fiscală și spălare de bani

Descinderi la domiciliile unor administratori, suspecți de evaziune fiscală/ A fost ridicat pentru audieri patronul unei firme de construcții din Orșova

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus