News Mehedinti

UPDATE / Polițiștii de frontieră efectuează la această oră percheziții la dealerii de țigări de contrabandă prinși ieri pe Dunăre

UPDATE / Polițiștii de frontieră efectuează la această oră percheziții la dealerii de țigări de contrabandă prinși ieri pe Dunăre

Data: 20-2-2013

Chiar la această oră, mai mulți polițiști de frontieră efectuează percheziții în trei localități din județul Mehedinți, la dealerii de țigări de contrabandă, depistați ieri.

Potrivit ultimelor informații primite de la oamenii legii, s-au ridicat până la această oră aproape 3.000 de pachete de țigări aduse din Serbia și sume importante de bani.


„Vorbim despre un număr de trei percheziţii efectuate de poliţiştii de frontieră. Percheziţiile sunt efectuate ca urmare a evenimentului de trecere ilegală şi contrabandă peste fluviul Dunărea la Ostrovul Corbului. Asemenea acţiuni continuă până la depistarea şi destructurarea grupurilor infracţionale, care acţionează pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Ţigările erau depozitate în apartamente sau în locaţii unde nu se locuieşte gen debara pentru a disimula activitatea infracţională. Persoanele asupra cărora s-au găsit cantităţile de ţigări vor fi luate la audieri, vom cere ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore cel puţin pentru a se derula cercetările şi urmează ca să le prezentăm Parchetului şi mai departe instanţei pentru cercetarea cauzei”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus