News Mehedinti

Consiliul Judeţean Mehedinţi va FINANŢA REABILITAREA Policlinicii din Strehaia!

VIDEO / Consiliul Judeţean Mehedinţi va FINANŢA REABILITAREA Policlinicii din Strehaia!

Data: 28-11-2019

Astăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Mehedinţi, au fost adoptate trei proiecte importante pentru sănătatea mehedinţenilor. Policlinica din Strehaia va fi reabilitată şi dotată corespunzător în urma unui proiect iniţiat de către preşedintele Aladin Georgescu şi finanţat de către Consiliul Judeţean Mehedinţi.

,,În perioada următoare, Consiliul Judeţean Mehedinţi va finanţa reabilitarea Policlinicii din Strehaia. În şedinţa de astăzi, au fost aprobate trei proiecte care vizează această investiţie. Era absolut necesar să intervenim şi să repunem în funcţiune Policlinica din Strehaia, în contextul în care Spitalul din Strehaia a primit finanţare prin programul Naţioanl de Dezvoltare Locală II şi va fi reabilitat, modernizat şi dotat,, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

De a lungul anilor, Consiliul Judeţean a acordat o atenţie deosebită sănătăţii mehedinţenilor şi a făcut demersuri în acest sens nu doar pentru Spitalul de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, ci şi pentru fostul Spital de la Strehaia şi fostul Spital de la Vînju Mare, unde s-a recepţionat documentaţia necesară pentru avizarea lucrărilor. Cel târziu din vara anul viitor, vor fi demarate lucrările de reabilitare şi aici.


Galerie foto

Consiliul Judeţean Mehedinţi va FINANŢA REABILITAREA Policlinicii din Strehaia!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus