News Mehedinti

VIDEO Mesajul criminalului în serie care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinţi: "Vă iubesc! Adio"

Data: 15-6-2020

Criminalul în serie care a incendiat o tânără de 17 ani din Mehedinți a lăsat un mesaj pe Facebook înainte de a comite fapta. Și-a luat rămas bun de la prieteni şi ar fi vrut să se sinucidă. Tânăra incendiată este în stare critică și are arsuri pe 80-90% din suprafața corpului. Medicii au decis transferarea ei la un spital din Craiova.

"Va multumesc din suflet tuturor celor care imi sunteti alaturi si bunul dumnezeu sa ne dea la toti de acum inainte dupa inima si dupa sufletul nostru. Sa fiti sanatosi, va iubesc! Adio", a spus acesta într-un video publicat pe Facebook. Scenele de groază s-au petrecut în comuna Dârvari, din Mehedinți. Totul ar fi plecat de la o plângere pe care fata a depus-o la poliție împotriva bărbatului pentru agresiune şi viol. Cei doi ar fi avut o relație. Supărat, bărbatul a mers acasă la adolescenta de 17 ani, care locuia cu bunica și fratele său, a turnat peste ea o sticlă de benzină și i-a dat foc. Apoi a dispărut. Fratele fetei a stins flăcările și a sunat la 112. Adolescenta a fost dusă de urgență la Spitalul Județen din Drobeta-Turnu-Severin şi ulterior transferată la un spital din Craiova.

"Am transportat o tânără de 17 ani cu arsuri de gradul II şi III pe 90% din suprafaţa corpului, instabilă hemodinamic şi respirator. Cineva i-a dat foc cu benzină", a declarat Doina Leuștean - medic Ambulanța Mehedinți.

Agresorul a fugit iniţial, dar a fost prins de poliţişti. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. În trecut, el a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru omor, dar, după 25 de ani petrecuți în spatele gratiilor, a fost eliberat.

Sursa: RTV.net

Mărturia cutremurătoare a tatălui fetei incendiate de un recidivist: "Mă suna fata. Ce fac cu ăsta? Mă sună să mă duc la el"


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus