News Mehedinti

VIPERĂ ASCUNSĂ în biroul unor funcționari DIN ORŞOVA! Jandarmii au intervenit IMEDIAT!

Data: 12-5-2021

Panică în rândul unor funcţionari a unei instituții publice din Orșova, după ce au descoperit o viperă ascunsă într-unul dintre birourile instituției. Oamenii au solicitat imediat intervenția jandarmilor, care au constatat că şarpele este o viperă, cu lungimea de aproximativ 20 cm. Vipera stătea ascunsă sub lambriul de pe un perete.

Şarpele a fost îndepărtat cu succes, ulterior, fiind eliberat în natură.

Autoritățile le recomandă cetățenilor să nu încerce să îndepărteze singuri reptilele, ci să solicite sprijin în astfel de situații.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus