News Mehedinti

Câinii vagabonzi au invadat străzile din Orșova

Câinii vagabonzi au invadat străzile din Orșova

Data: 17-2-2013

În ciuda eforturilor depuse de către autorităţile locale, problema câinilor vagabonzi nu este rezolvată, deşi ceva paşi s-au făcut în sensul acesta.

La ora actuală orașul este pur și simplu invadat de maidanezi. Indiferent în ce zonă te afli, este aproape imposibil să nu dai de vreun câine vagabond. Orșovenii sunt revoltați vis-à-vis de această problemă și își doresc ca în cel mai scurt timp ea să se rezolve.

Zilele următoare news-mehedinti.ro va iniția o campanie legată de câinii maidanezi din oraș, astfel că veți putea citi care sunt soluțiile administrației locale, ce spun orșovenii și mai ales câte sesizări au ajuns la organele legii pe acest subiect.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus