News Mehedinti

Rezervări virtuale pentru un hotel lăsat în paragină

Rezervări virtuale pentru un hotel lăsat în paragină

Cândva o clădire impunătoare de la geamurile căreia puteai vedea întreg oraşul reflectat pe Dunăre, astăzi un imobil dezafectat, lăsat în paragină, pe lângă care te temi să treci din cauza câinilor vagabonzi.

Hotelul Dierna a  lăsat cândva amintiri frumoase pentru mulţi turişti ajunşi în oraşul de pe Dunăre. Cu o capacitate de 205 locuri de cazare în 109 camere, imobilul a reprezentat cu mulţi ani în urmă un punct turistic important pentru oraş.

Unitatea avea un restaurant, un bar de zi, o discotecă şi o terasă. Până şi astăzi circulă pe Internet poze cu Hotelul Dierna, la care se presupune că încă ar lucra un personal bine instruit, cunoscător de limbi străine, pagini în care turiştii găsesc chiar şi un număr de contact unde îşi pot face rezervări...ce-i drept doar virtuale.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus