News Mehedinti

CAMPANIA O zi din viaţa unui olimpic – Jivan Predici, elevul de nota zece la Matematică

CAMPANIA O zi din viaţa unui olimpic – Jivan Predici, elevul de nota zece la Matematică

Data: 20-6-2013

Învaţă în clasa a IX-a la Liceul “Traian Lalescu” din Orşova şi se numără printre cei mai buni olimpici la Matematică, din judeţ. Este vorba despre Jivan Predici, un băiat silitor, cuminte, pentru care şcoala este mereu pe primul plan. Anul acesta tânărul a participat la faza naţională a Olimpiadei de Matematică, unde a scos un rezultat lăudabil. “Îmi plac toate materile. Învăţ la profil uman şi cu toate acestea am participat la Olimpiada Naţională de Matematică, pentru că ador ştiinţele exacte”, a explicat Jivan Predici.

Sârb de origine, tânărul este apreciat de toţi profesorii lui pentru devotamentul şi seriozitatea cu care tratează fiecare materie şcolară. “Înainte de concursuri facem pregătiri intense cu profesorii noştri. Nu lipsesc niciodată pentru că ştiu că o să am de câştigat în viitor. Matematica de exemplu o prind foarte repede de la orele de curs, pentru că doamna noastră profesoară ştie să ne explice foarte bine această materie”, a spus elevul.

Când nu este la şcoală sau nu învaţă, tânărul spune că îi place să se plimbe cu prietenii, să călătorească şi să cunoască cât mai multă lume. Nu e hotărât încă ce anume vrea să studieze în viitor, sau ce profesie îşi va alege, dar se pregăteşte intens încă de pe acum. “Cu un bagaj de cunoştinţe ai multe şanse, indiferent de domeniul pe care vrei să-l urmezi. Încă nu ştiu sigur ce mi-ar place să devin, dar cred că mai am timp destul de gândire”, a încheiat olimpicul.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus