News Mehedinti

CAMPANIE O zi din viaţa unui olimpic / Ana Maria Ghebaură, a doua elevă care s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei de Germană

CAMPANIE O zi din viaţa unui olimpic / Ana Maria Ghebaură, a doua elevă care s-a calificat la faza naţională a Olimpiadei de Germană

Data: 27-5-2013

O altă elevă din Orşova care a reuşit să scoată un rezultat foarte bun la faza naţională a Olimpiadei de Germană este Ana Maria Ghebaură. Învaţă în clasa a XI-a şi este pentru a doua oară când a reuşit să se califice la această etapă. Profesorii spun despre Ana că este o elevă bună şi învaţă foarte bine la toate materiile. Germana însă înseamnă ceva mai mult. “Din clasa a VII-a particip la olimpiade. În primii ani de şcoală am studiat doar engleza, iar mai apoi am luat ore suplimentare la Germană. Am acumulat tot mai multe cunoştinţe şi am reuşit să ajung la etapa naţională pentru a doua oară”, a spus Ana Maria Ghebaură.

Pasionată şi de orele de pian

Tânăra recunoaşte că ultima experienţă de acest gen a fost destul de dificilă. S-a pregătit ore în şir pentru această olimpiadă şi mărturiseşte mândră că ar repeta competiţia oricând. “A fost destul de greu dar a meritat. Am învăţat multe lucruri noi şi cred că sunt pregătită oricând pentru un astfel de concurs”, a spus Ana Maria.

Printre pasiunile tinerei se regăseşte şi pianul. Când nu este la şcoală sau când nu învaţă acasă, adoră să cânte la pian. “Îmi găsesc tot timpul câte ceva de făcut. Dacă nu învăţ, ies la plimbare, mai citesc sau cânt la pian. Nu obişnuiesc să mă plictisesc niciodată”, a adăugat eleva.

În viitor speră să rămână în domeniu, mai ales că îi place la fel de mult şi Limba Română. Cu planuri măreţe, Ana Maria munceşte zi de zi să ajungă pe ultima treaptă a succesului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus