News Mehedinti

De astăzi, elevii din învăţământul preuniversitar au intrat în vacanţa de primăvarăDe astăzi, elevii din învăţământul preuniversitar au intrat în vacanţa de primăvară

De astăzi, elevii din învăţământul preuniversitar au intrat în vacanţa de primăvară

Data: 6-4-2013

Începând de sâmbătă, elevii din învăţământul preuniversitar vor intra în vacanţa de primăvară, urmând să se întoarcă la cursuri luni, pe 15 aprilie.


Imediat după ce s-a încheiat săptămâna 1-5 aprilie, dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Şcoala altfel“, a şi început vacanţa de primăvară, care va ţine nouă zile cu tot cu weekend-uri, de pe 6 până pe 15 aprilie, când încep din nou cursurile. Copiii vor mai avea şi o minivacanţă de Paşte între 1-6 mai, când li se va da liber şi bugetarilor. Semestrul al II-lea se va încheia în data de 21 iunie, iar tezele se vor susţine până la data de 25 mai. Vacanţa de vară începe pe 22 iunie şi se va termina pe 8 septembrie.

Elevii care termină clasa a VIII-a vor încheia anul şcolar pe 14 iunie şi vor susţine examenul de Evalure Naţională la română şi matematică în perioada 17-19 iunie. Pentru elevii din clasa a XII-a, anul şcolar se termină pe 31 mai, iar examenul de bacalaureat se va susţine în perioada 10 iunie-5 iulie, rezultatele finale urmând să fie afişate în 12 iulie. Adevarul.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus