News Mehedinti

Elevii de la Liceul Tehnologic Halânga din Severin, instruiţi cu privire la delicvenţa juvenilă

Elevii de la Liceul Tehnologic Halânga din Severin, instruiţi cu privire la delicvenţa juvenilă

În cadrul campaniei de prevenire ,,Violenţa ucide! Ucide violenţa!”, elevii de la Liceul Tehnologic Halânga au primit vizita jandarmilor din cadrul compartimentului de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale şi a celor de la Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Mehedinţi.

Oamenii legii au discutat cu elevii în scopul prevenirii delincvenţei juvenile şi  promovării comportamentului civic bazat pe respect reciproc, cunoaşterii legislaţiei în domeniul respectării ordinii şi liniştii publice.

S-a insistat asupra  prevenirii consumului de alcool, droguri şi noi substanţe psihoactive în rândul elevilor. Acţiunea a avut caracter interactiv, elevii au aflat care sunt consecinţele pe termen lung ale consumului de droguri, cum pot deveni victime dar şi traficanţi, şi cum pot fi traşi la răspundere conform legislaţiei în domeniu chiar dacă sunt  minori.

“La finalul activităţii a fost prezentat un film documentar referitor la misiunile şi activităţile desfăşurate de Jandarmeria Română iar împreună cu  cadrele didactice participante, au fost stabilite  alte activităţi de prevenire în scopul informării şi prevenirii producerii faptelor antisociale în rândul instituţiei de învăţământ”, a declarat Cladia Mendea, ofiţer informare relaţii publice.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus