News Mehedinti

Elevul de 17 ani de la un liceu din Giurgiu care a înjunghiat un tânăr, reţinut

Elevul de 17 ani de la un liceu din Giurgiu care a înjunghiat un tânăr, reţinut

Data: 8-3-2013

Elevul de 17 ani de la Liceul Teoretic "Tudor Vianu", din municipiul Giurgiu, care a înjunghiat cu un cuţit, miercuri, un tânăr de 23 de ani din oraş, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei fete, a fost reţinut, joi, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.


Potrivit reprezentanţilor Parhetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, procurorii au dispus emiterea unei ordonanţe de reţinere pe numele agresorului, urmând ca acesta să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Agresorul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Tânărul de 23 de ani, înjunghiat de elevul de clasa a XI-a, a fost operat la Spitalul Judeţean Giurgiu, iar medicii spun că acesta este în stare stabilă.

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost înjunghiat cu un cuţit, miercuri, într-un parc din oraş, de un elev în vârstă de 17 ani, de la Liceul Teoretic "Tudor Vianu", în urma unui conflict izbucnit din cauza unei fete.

Potrivit reprezentranţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, cazul a fost semnalat lucrătorilor de la Poliţia municipiului Giurgiu prin 112 de către prietenul victimei, un tânăr de 20 ani, din municipiul Giurgiu.

"El a spus că, în timp ce se aflau în Parcul Alei din municipiu, prietenul său a fost înjunghiat de un alt tânăr. La faţa locului s-au deplasat o echipă de poliţişti de la Poliţia Municipiului Giurgiu şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu, acesta din urmă preluând victima şi transportând-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu", declara purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Suta.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor s-a stabilit că victima a fost înjunghiată de către agresor cu un cuţit, altercaţia având loc pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, din cauza unei fete, colegă de liceu cu agresorul.

Elevul agresor este în clasa a XI-a, iar parcul unde a avut loc incidentul se află lângă Liceul Teoretic Tudor Vianu, unde învaţă acesta.


realitatea.net

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus