News Mehedinti

Jandarmii alături de elevi la  ,,Şcoala Altfel’’

FOTO / Jandarmii alături de elevi la "Şcoala Altfel"

Data: 3-4-2013

În cadrul programului ,,Şcoala Altfel’’, specialiştii compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, vor desfăşura  în instituţiile de învăţământ preuniversitar din judeţul Mehedinţi activităţi informative educative care vor viza sprijinirea elevilor şi profesorilor în prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte socială necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului de învăţământ.

Astfel, prima activitate, va avea loc în ziua de 04 aprilie, la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto, Drobeta Turnu Severin. Elevii vor fi informaţi cu privire la aspecte din domeniul ordinii publice, reguli de comportament în şcoală şi societate, prevenirea consumului de alcool, tutun şi substanţe interzise în rândul elevilor şi vor putea să vadă  o parte din dotarea şi materialele specifice folosite de jandarmi în misiuni.

 Întâlnirile cu elevii vor continua pe data de 5 aprilie, când jandarmii vor fi în mijlocul elevilor de la Grupul Şcolar Industrial ,,Matei Basarab” Strehaia.


Galerie foto

Jandarmii alături de elevi la  ,,Şcoala Altfel’’
Jandarmii alături de elevi la  ,,Şcoala Altfel’’


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus