News Mehedinti

Manu, elevul care învață la Școala Gimnazială “Petru Dumitriu” din Orșova a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională de Matematică

Manu, elevul care învață la Școala Gimnazială “Petru Dumitriu” din Orșova a câștigat medalia de argint la Olimpiada Națională de Matematică

Data: 16-4-2013

Copilărie, joc, bucurii, inteligență, pasiune, studiu, performanță... pot fi noțiuni compatibile pentru definirea personalitțtii unui copil?

Noțiuni abstracte și aplicații concrete, talent și muncă, profesor-elev, elev-profesor... o omogenizare care anulează orice fel de graniță impusă de minți stereotipe atunci când țelul comun este performanța, avizarea încununării unei munci merituoase prin apreciere colectivă.

Un astfel de produs al diluării talentului în muncă este Crăciunescu Ion Emanuel, elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială “Petru Dumitriu”, Orșova care la Olimpiada Națională de Matematică de la Sighișoara a câștigat medalia de argint. Performanța acestui elev meritoriu nu s-ar fi putut realiza, dacă nu ar fi existat un dascăl precum Vasilcan Tiberiu profesor de matematică la Școala Gimnazială “Petru Dumitriu” care a depus o muncă enormă în a trasa coordonatele necesare realizării acestei performanțe.

Profesor Pahonie Cezar, Colegiul Tehnic "D-l Tudor"


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus