News Mehedinti

O educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor. Conducerea grădiniţei timişorene a început ancheta

O educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor. Conducerea grădiniţei timişorene a început ancheta

Data: 26-2-2013

Conducerea unei grădiniţe din Timişoara a început o anchetă internă după ce mama unui copil a reclamat că una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, directoarea instituţiei de învăţământ susţinând că micuţilor "li s-a aplicat o bucăţică de scotch pe gură, într-un moment neinspirat". Directoarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 23 din Timişoara, Silvia Dan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că la nivelul unităţii a fost constituită o comisie de cercetare, după ce mama unui copil a reclamat că o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, în timpul orelor de curs.

"Copiii nu au fost legaţi cu scotch, ci li s-a aplicat o bucăţică pe gură. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, însă a fost o joacă. În timpul unei activităţi, fiind grupa albinuţelor, copiii zumzăiau, iar educatoarea, într-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de bună dispoziţie, însă o mămică a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte şi am constituit o comisie de cercetare şi vom lua măsurile care se impun", a declarat Silvia Dan.

La Poliţie nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu acest caz, însă potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Mirela Drăghicioiu, un poliţist va merge la grădiniţă pentru a cerceta acest caz.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus