News Mehedinti

Patrula Școlară a Generalei nr. 14 din Severin a ieșit la datorie

Patrula Școlară a Generalei nr. 14 din Severin a ieșit la datorie

Data: 10-6-2013

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier împreună  cu Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au desfășurat o acțiune  de prevenire a accidentelor  rutiere în randul minorilor.

Reducerea victimizării elevilor prin accidente de circulaţie a reprezentat scopul politistilor mehedințeni. La Şcoala Gimnazială nr. 14 din Drobeta Turnu Severin a continuat proiectul “PATRULE ȘCOLARE” pentru prevenirea accidentelor rutiere în rândul elevilor și asigurarea unui spaţiu de securitate, prin creşterea gradului de siguranţă a pietonilor. Elevii echipei au dirijat circulaţia autovehiculelor în zonă și au facilitat traversarea fără riscuri a copiilor, cu ocazia ieşirii de la cursuri. Sub îndrumarea unui cadru didactic şi sub directa supraveghere a poliţistilor, micutii au fost extreme de vigilenți în a acorda prioritate colegilor.

“Încântarea trecătorilor și a conducătorilor auto care au devenit mai vigilenți, ne-a asigurat de reușita acțiunii desfășurate. Polițiștii nu au pierdut ocazia să la ureze copiilor VACANȚĂ PLĂCUTĂ ȘI ÎN SIGURANȚĂ!”, a precizat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus