News Mehedinti

Tinerii din Severin au fost instruiți cu privire la proiectul “Iubire fără violență”

Tinerii din Severin au fost instruiți cu privire la proiectul “Iubire fără violență”

Data: 27-2-2013

În sala de festivitati a Colegiului Tehnic “Domnul Tudor” din municipiul Drobeta Turnu Severin a avut loc o amplă acţiune cu ocazia de Zilei Dragobetelui, în care liceeni mehedinţeni au arătat că pot iubi româneşte.”

Ieri, cadrele Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu Compartimentul Proximitate au participat la un eveniment cultural  - educativ cu tema “Iubire fără violenţă” organizat la Colegiului Tehnic “Domnu Tudor” din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Declaratia de dragoste si impartirea florilor a reprezentat momentul mult aplaudat de toti participantii.

Tinerii au mai pregătit o multitudine de materiale scenografice - pliante, afişe, baloane inscriptionate “prietenie”, desene, program artistic, prezentări în Powerpoint.

“In urma discutiilor interactive, am incercat sa identificam impreuna metode de a evita actele de violenta, de a negocia conflictele ce apar intre elevi si care, pe fondul impulsivitatii, pot avea urmari din cele mai grave”, a explicat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

Totodată, poliţiştii prezenti le-au adresat elevilor recomandări cu conţinut antivictimal, ştiind fiind faptul că datorită naivitatii, neatenţiei şi a teribilismului, mulţi tineri pot deveni cu usurinta victime ale diferitelor infractiuni.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus