News Mehedinti

Tiby Udrescu, tânărul care își face KO adversarii din ringul de kickboxing

Tiby Udrescu, tânărul care își face KO adversarii din ringul de kickboxing

Data: 1-3-2013

Tiby este unul din tinerii orșoveni care a demonstrat că lucrurile luate în serios pot aduce mari satisfacții pe plan profesional. Cu toate că s-a apucat de curând de sport de performanță, antrenorii îi prevăd un viitor strălucit și asta deoarece are talent. 

Profil:

Nume: Tiberius Udrescu

Data și locul nașterii: 11 Mai 1996, Orșova

Studii: Elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Dierna

Dintr-o joacă a început totul

A început să practice kickboxing-ul din primăvara anului trecut. Recunoaște că la început totul i s-a părut o joacă, dar pe parcurs și-a dat seama că lucrurile nu stau chiar așa. “Dacă îmi doresc performanță, trebuie să fiu serios și să muncesc. Asta am învățat după doar câteva antrenamente de kickboxing. La început am fost antrenat de Andrei Petrovici, alături de care, în luna octombrie 2012 am și avut primul fight câștigat prin KO, la Deva. Din cauza unor probleme, la începutul lunii noiembrie, antrenorul meu a fost nevoit să plece din țară și mi-a fost recomandat actualul antrenor, Doru Coșei,cu care am continuat antrenamentele până în prezent”, a mărturisit Tiberius Udrescu din Orșova.

Cel mai frumos cadou de ziua națională

Al doile fight l-a avut pe 1 decembrie, la Băile Herculane, competiția Cupa României organizată de antrenorul său Doru Coșei în memoria lui “Alexandru Duicu”. “Am câștigat la puncte, la categoria 60 de kilograme. Al treilea fight l-am avut la Timișoara pe 24 februarie, unde am câștigat prin KO. Următorul fight o să îl am la Simeria, cupa DHS pe data de 7 aprilie”, a adăgat Tiby.

Cum viața de sportiv trebuie să fie una echilibrată, tânărul recunoaște că pentru el, o zi normală se desfășoară cât se poate de ordonat. “În cursul sâptămânii, după ce termin orele de curs, luni și vineri am antrenamente la sala Polivalentă “Alexandru Duici” la Băile Herculane, iar în zilele de miercuri, sâmbătă și duminică am antrenamente la sala de sport a Colegiului Tehnic “Dierna”. Încerc să mă împart între școală și sport astfel încât să le tratez cu seriozitate pe ambele”, a adăugat Tiby.

Timpul liber și ieșirile cu prietenii, pe locul al doilea

Orice sport de performanță cere foarte multe sacrificii, așa că Tiby recunoaște că în ultima perioadă nu a mai avut foarte mult timp liber. “Ieșirile cu prietenii au rămas pe locul al doilea. Nu prea mai am timp de distracții. Dar asta contează mai puțin acum. Îmi doresc performanță și să nu îmi dezamăgesc antrenorul. Mi-am prospus să câștig toate competițiile. Îmi doresc să devin un mare campion”, a încheiat tânărul orșovean.

Ce îi place?

Tiby spune că îi place tot ce este legat de sport. Adoră să meargă la antrenamente și să fiu mereu în mișcare. Tânărul orșovean mai recunoaște că îi place să călătorească și iubește animalele.

Ce nu-i place?

Sportivul are două principia după care se bazează în viață: fără alcool și tutun. “Nu îmi plac aceste două vicii și încerc să le evit în totalitate”, a punctate Tiby.

 

 


Galerie foto

Tiby Udrescu, tânărul care își face KO adversarii din ringul de kickboxing
Tiby Udrescu, tânărul care își face KO adversarii din ringul de kickboxing


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus