News Mehedinti

ALEGERI ÎN PDL: Democrat-liberalii îşi aleg astăzi noul lider

ALEGERI ÎN PDL: Democrat-liberalii îşi aleg astăzi noul lider

Data: 23-3-2013

Democrat-liberalii s-au reunit, astăzi, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL, la Romexpo, pentru a-şi alege preşedintele dintre candidaţii Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei, deznodământul competiţiei fiind imprevizibil. Convenţia Naţională Extraordinară a PDL a început, sâmbătă dimineaţă, la Romexpo, cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului - Vasile Blaga, Elena Udrea şi Monica Macovei - urcând pe scenă, atunci când s-a cântat imnul partidului, însoţiţi de susţinători.

Cei trei candidaţi sunt aşezaţi la mese separate amplasate pe scenă, fiecare împreună cu câte cinci susţinători, care vor lua cuvântul în timpul Convenţiei. Între susţinătorii Elenei Udrea se numără şi Theodor Paleologu, care până acum a evitat să spună pe cine sustine, declarându-se "electronul liber" din PDL.

La Convenţia Naţională a PDL a sosit şi preşedintele Traian Băsescu.

La reuniune sunt prezenţi 4200 dintre cei 5009 delegaţi.

Candidaţii pentru funcţia de preşedinte al PDL au sosit sâmbătă, la Convenţia naţională de la Romexpo, declarând că se aşteaptă fiecare să câştige.

Monica Macovei, care a sosit prima dintre candidaţi la Romexpo, a fost însoţită de Cristian Preda, Adrian Papahagi, acesta din urmă spunând că vor obţine peste 2.500 de voturi.

"Mă aştept să câştig", a spus Monica Macovei jurnaliştilor, la sosire.

Vasile Blaga a spus că are emoţii ca oricine şi că nu s-a întâlnit vineri seară cu colegii, ci a dormit şi s-a uitat la meci.

El a adăugat că se aşteaptă ca preşedintele să aibă favorabil PDL.

Elena Udrea a spus că este un moment important pentru ea, s-a pregătit pentru stat pe scenă ore întregi şi desigur poartă portocaliu pentru PDL.

Udrea a arătat că se aşteaptă ca preşedintele să aibă un mesaj pentru PDL, pentru viitorul partidului.

Elena Udrea a mai spus că se bazează pe sprijinul colegilor şi a apreciat că mai mult de jumătate dintre delegaţi vor vota pentru moţiunea ei.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus