News Mehedinti

Blaga: Udrea ştie cam ce este prin USL, pentru că a fost şi la PSD şi la PNL. Eu nu vând partidul

Blaga: Udrea ştie cam ce este prin USL, pentru că a fost şi la PSD şi la PNL. Eu nu vând partidul

Data: 18-2-2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că afirmaţiile Elenei Udrea privind o înţelegere a lui cu USL reprezintă "un mod de abordare incorect", arătând că el a fost doar în PD, în schimb Udrea ştie cam ce e prin USL, deoarece a fost şi la PSD şi la PNL. "Vreau să răspund elegant, cu tot respectul, e un mod de abordare al domniei sale incorect. Domnul Băsescu a fost atacat la Convenţia din 31 mai 2001 că vinde partidul PSD, de către Petre Roman. Acum, eu am fost doar în PD sub diferitele lui forme: FSN care s-a rupt, atunci când mulţi nu aveau curaj, de Iliescu şi ai lui, am rămas în PD care a dat PDL", a spus Blaga întrebat despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa sa.

Blaga a adăugat că Elena Udrea ştie cam ce este prin USL, deoarece a fost şi în PSD şi în PNL.

"Domnia sa (Elena Udrea - n.r.) ştie cam ce este prin USL, pentru că a fost şi la PSD şi la PNL. Asigur că, aşa cum nu am vândut partidul niciodată, şi în anii electorali s-a văzut, aşa voi proceda în continuare fără nicio problemă", a spus Blaga.

Mediafax.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus