News Mehedinti

Dinu Patriciu a intentat acţiune de divorţ la Judecătoria Sectorului 1

Dinu Patriciu a intentat acţiune de divorţ la Judecătoria Sectorului 1

Data: 17-2-2013

Omul de afaceri Dinu Patriciu a intentat acţiune de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procesul urmând să se judece în 27 martie. Acţiunea în care Dinu Patriciu cere divorţul de soţia sa, Dana Rodica, a fost înregistrată în 14 februarie la Judecătoria Sectorului 1.

Instanţa a stabilit primul termen de judecată a dosarului de divorţ în 27 martie.

Într-un alt dosar, aflat tot la Judecătoria Sectorului 1, soţia lui Dinu Patriciu a cerut separaţia judiciară a bunurilor deţinute în comun, dosarul fiind înregistrat în 6 decembrie 2012.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus