News Mehedinti

Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Data: 20-8-2013

Ingrediente: 5 ouă (4 dacă sunt mai mari), 3 linguri iaurt, 2 fire cabanos, 4-5 felii mușchi file, 2 felii pastramă afumată, 1/2 ardei kapia, 1/2 ardei galben, 100 gr măsline fără sâmburi, 2 linguri parmezan ras, 7-8 linguri făină, 1 linguriță praf de copt, sare, piper, 1 linguriță rasă oregano uscat, mărar verde

Mod de preparare

Mușchiul file și pastrama le taăiem cubulețe. Măslinele le tăiem rondele. Ardeiul roșu și kapia îl curățăm de semințe și îl tăiem bucăți potrivite. Luăm câteva fire de mărar verde, le spălăm, îndepărtăm cozile și le tocăm mărunt. Punem ouăle într-un bol și le batem spumă cu un praf de sare. Adăugăm iaurtul, praful de copt, făina, apoi mărarul verde tocat. Încorporăm și ingredientele ce le-am tăiat și amestecăm cu o lingură. Presarăm puțin piper, oregano, parmezanul ras și le amestecăm bine.

Ungem o tavă de chec cu margarină, o tapetăm cu hârtie de copt și turnăm jumătate din compoziție. Așezăm cele două fire de cabanos întregi în paralel, iar deasupra turnăm restul de compoziție. Nivelăm cu o lingură și introducem tava în cuptorul încins. Reglăm o temperatură potrivită și lăsăm până checul este bine pătruns și rumen deasupra (facem testul cu scobitoarea). Când este gata îl scoatem din cuptor să se răcorească și servim.

Poftă Bună!

Gustos.ro


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus