News Mehedinti

Placinta de post cu ciuperci

Placinta de post cu ciuperci

Data: 23-3-2013

Ingrediente

Mod de preparare reteta Placinta de post cu ciuperci

Punem faina, sarea si drojdia intr-un vas. Adaugam apa calduta si uleiul si omogenizam. Lasam aluatul obtinut la dospit pana isi dubleaza volumul.

Cat sta aluatul la dospit pregatim umplutura. Punem margarina taiata cubulete intr-o  craticioara si adaugam ceapa verde tocata marunt si ciupercile bine scurse. Lasam pe foc pana incep sa se inmoaie ciupercile.Dam deoparte sa se raceasca.

Impartim aluatul in doua si intindem doua foi. Punem prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu margarina (diametru tava 28 cm). Lasam 15-20 minute la dospit apoi o ungem cu margarina topita si intindem umplutura in strat uniform pe toata suprafata.

Adaugam cealalta foaie introducand  lateralele dedesupt unindu-le cu prima foaie.Ungem suprafata si lateralele cu margarina topita.

Dam la cuptor (incalzit in prealabil) pana se rumeneste.

O lasam sa se raceasca putin apoi o taiem.

Bucataras.ro


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus