News Mehedinti

Canotorii orșoveni, primele medalii „pe uscat”

Canotorii orșoveni, primele medalii „pe uscat”

Data: 23-2-2017

Secția de canotaj de la Orșova a obținut mai multe clasări pe podium cu ocazia Cupei României la ergometru individual și pe echipe pentru juniori. 

Obligați să se antreneze în sală pe perioada sezonului de iarnă, canotorii au avut ocazia să-şi testeze nivelul pregătirii la Cupa României la ergometru, o competiţie ce s-a desfăşurat în şase centre din ţară: Orşova,Timişoara, Fălticeni, Iaşi, Snagov și Năvodari, şi-n care mai apoi au fost centralizate rezultatele şi stabiliţi medaliaţii.

Sportivii legitimați la CSȘ Orșova au reușit să câștige șase medalii. Astfel, la Junioare 3, Elena Diana Șuta a reușit să fie cea mai rapidă în proba de simplu. Un alt loc unu a fost obținut de Cosmin Gheorghe Carpea, Gheorghe Petrișor Morar, Alexandru Iliuț, Cosmin Buga (Juniori 2 pe echipe). Medaliile pentru locul secund au fost cucerite de Alexander Spencer, Daniel Gheorghe Scripcaru, Denis Bouhar, George Merila Deis (Juniori 2 echipe), Ștefan Constantin Berariu, Florin Sorin Lehaci (Juniori 1 echipe) și Daniel Gheorghe Gheatău, Cosmin Andrei Nemciuc. Timpii obținuți i-au plasat pe ultima treaptă a podiumului pe Ioana Mădălina Moroșan, Gina Florina Scridon, Liana Maria Catiu, Alexandra Dolhascu (Junioare 1 echipe).

Pe 11 martie, la Târgu Mureş, canotorii orșoveni vor lupta pentru medalii la Campionatul Naţional de Ergometru, iar pe 7-8 aprilie vor începe sezonul competiţiilor pe apă, la Campionatul Naţional de Fond de la Timişoara.

Nicu LUNGU Jurnalulolteniei.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus