News Mehedinti

Ghindocii lui Mara au învins puștii regelui de la Constanța în finala Trofeului Moș Crăciun

Ghindocii lui Mara au învins puștii regelui de la Constanța în finala Trofeului Moș Crăciun

Data: 19-12-2017

Competiția organizată de ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin a avut loc în Sala Sporturilor din orașul de pe Dunăre între 15 și 17 decembrie.

Puștii pregătiți de Ovidiu Pătrulescu au devenit campionii Trofeului Moș Crăciun - Ediția 2017, a treia din istorie, după ce au învins Academia Gheorghe Hagi. Severinenii s-au impus cu scorul de 3 la 0. De menționat este faptul că cele două finaliste s-au întâlnit și în faza grupelor, unde câștigători au fost tot luceferii născuți în anul 2009, victoria fiind reușită cu scorul de 4 la 0.

Odată cu câștigarea Trofeului Moș Crăciun a fost și dezlegare la alte trofee. Eroii partidei din ultima fază a competiției și ai întregului turneu au fost Ianis ȚOGOE - cel mai bun portar și Alexandru RĂDUICĂ - cel mai bun jucător. Performanţa reprezintă în primul rând o bucurie imensă pentru antrenorul Ovidiu PĂTRULESCU, căruia pe durata fiecărei partide i se vedeau emoțiile și trăirile prin fiecare gest și tremurat al buzelor. Tânărul tehnician are la dispoziție de puțin timp un nou jucător. Numele acestuia este Gabriel Daniel Motîntău-Moia, care va fi transferat la ACS Luceafărul Drobeta în următoarea perioadă de mercato de la ACS Sporting Stars Drobeta. Noul ghindoc a primit tricoul cu numărul 9 și și-a adus aportul din plin la succesele echipei sale.

Ghindocii lui Mara au dovedit că sunt cei mai buni la această ediție a Trofeului Moș Crăciun și au primit ropote de aplauze la final din partea părinților, bunicilor, rudelor și apropiaților prezenți în tribune, aceștia încurajându-i meci de meci, indiferent de scor. În timpul decernării premiilor, tehnicianul Ovidiu PĂTRULESCU nu-şi mai putea controla emoţiile, având în ochi lacrimi de fericire.

“Mă așteptam să câștigăm această frumoasă competiție prin care clubul nostru marchează sărbătorile de iarnă și venirea lui Moș Crăciun, însă mă bucur că ghindocii mei au învins în două rânduri una din grupele celei mai importante și productive academii de copii și juniori din țară. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm acest turneu în fața propriilor suporteri și să dovedim că avem potențial. A fost destul de greu și de palpitant, însă este bine că la final noi am fost cei bucuroşi. Trofeul câștigat vine după evoluții bune ale ghindocilor mei, iar de acum înainte îmi doresc să câștigăm cât mai multe trofee, indiferent de caracterul competiției, fie că este amical sau oficial. Abia este începutul. De acum încolo o să vedeţi o echipă mult mai performantă. Felicitări ghindocilor!”, a conchis antrenorul Ovidiu PĂTRULESCU.

Articol scris de Petre Virgil VUCEA

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus