News Mehedinti

În acest weekend a avut loc la ORŞOVA Campionatul Naţional individual şi pe echipe de ERGOMETRU

În acest weekend a avut loc la ORŞOVA Campionatul Naţional individual şi pe echipe de ERGOMETRU

Data: 2-3-2020

Clubul Sportiv orșovean este de, zeci de ani, cel mai important din țară la nivel de juniori și, totodată, principalul furnizor de canotori pentru principalele cluburi de seniori din țară, iar în acest weekend, la Orşova s-a desfăşurat Campionatul Național individual şi pe echipe de ERGOMETRU.

Ultimul concurs din sezonul rece a regăsit mai mulți sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Orșova pe podiumurile de premiere.

Printre invitaţii special s-a regăsit şi Elisabeta Lipă, întruchiparea performanţei absolute în canotaj, actualmente preşedinta Federaţiei Române de Canotaj.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus