News Mehedinti

Stoican a REFUZAT testul de alcoolemie si s-a ales cu DOSAR PENAL in Moldova! Ce le-a spus politistilor

Stoican a REFUZAT testul de alcoolemie si s-a ales cu DOSAR PENAL in Moldova! Ce le-a spus politistilor

Data: 7-9-2016

Stoican a fost filmat in timpul unei razii a politiei. A refuzat etilotestul, asa ca a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, unde a continuat disputa cu autoritatile, anunta Canal 3.

Codul Penal din Moldova prevede interzicerea dreptului de a mai conduce pe o perioada de la 3 la 5 ani sau efectuarea de munca in folosul comunitatii intre 200 si 240 de ore.

In reportajul Canal 3, Stoican nu este numi. Referirile la el sunt doar 'scandalagiul', 'cetateanul roman', 'individul'. "Daca eu am dreptate, dumneavoastra veti avea probleme", i-a spus fostul antrenor al lui Dinamo agentului care l-a oprit. Flavius Stoican o antreneaza din sezonul trecut pe Zimbru. sursa: sport.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus