News Mehedinti

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV

Data: 30-3-2017
Duminică, 02 aprilie, cu începere de la ora 13:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin o să aibe loc un meci demonstrativ cu scop caritabil. Din vânzarea biletelor se vor strânge fondurile necesare unei operații de ligament încrucișat anterior precum și recuperarea necesară după intervenția chirurgicală, pentru juniorul Călin PÎSLEA, un tânăr fotbalist foarte talentat, legitimat la ACS Luceafărul Drobeta. Situația financiară a familiei lui Călin este slabă, fapt pentru care clubul de care aparține, prin președintele Marian BALACI și întreg staff-ul său administrativ au demarat mai multe campanii de strângere de fonduri.
 
La inițiativa severineanului Gabriel BOȘTINĂ(foto – în centru, la minge), în organizarea ACS Luceafărul Drobeta și împreună cu autoritățile locale și județene se va desfășura această partidă de gală, putem spune. Fostul internațional Gabriel BOȘTINĂ a sunat reunirea pentru colegii săi de generație de la FC Steaua București din perioada 2005-2006, și astfel pe gazonul Municipalului severinean vor călca fotbaliști celebri, care au făcut istorie în competițiile naționale și internaționale. Echipa condusă de către Gabriel BOȘTINĂ din postura de antrenor-jucător, care va poposi la malul Dunării duminică, 02 aprilie, îi va avea printre componenți pe următorii: Martin TUDOR, Cornel CERNEA – Marius IANULI, Petre MARIN, Sorin GHIONEA, Dorel STOICA, Sorin PARASCHIV, Marian ALIUȚĂ, Adrian NEAGA, Nicolae DICĂ, Bănel NICOLIȚĂ, Daniel OPRIȚA, Valentin BADEA și Victoraș IACOB. Menționez că nu toți jucătorii enumerați mai sus au jucat sub culorile echipei FC Steaua București în perioada anilor 2005-2006, dar este cert că toți au scris istorie pentru clubul roș-albastru și pentru țara noastră. De partea cealaltă, echipa gazdă îi va avea în componență pe toți antrenorii clubului organizator, și anume, ACS Luceafărul Drobeta, conduși de pe banca tehnică de către veteranul Vintilă MIȘU. Cosmin MUNTEANU, Alexandru SITARU – Andrei DICU, Gheorghe GĂDĂLEANU, Cosmin TĂEREL, Alin RAPCEA, Ovidiu PĂTRULESCU, Florin ȘOAVĂ, Cristian CHIRIȚĂ, Alexandru MLADIN, Sorin ANCUȚA, Dorian VASILICĂ și Daniel ISPAS vor da piept cu SUPER STEAUA 2006.
 
Marian BALACI, președintele ACS Luceafărul Drobeta și totodată și singurul arbitru de fotbal din Mehedinți care face parte din lotul Ligii I a declarat următoarele despre acest eveniment: ”În speranța unui spectacol sportiv pe cinste așteptăm în număr cât mai mare iubitorii sportului rege să urmărescă fotbaliști de renume și totodată să fim alături de Călin PÎSLEA. Consider ca prețul biletului de 10 lei este modic și specific că toată suma strânsă va fi donata în contul băiatului. Sper din tot sufletul să poată fi prezenți toți jucătorii convocați de Gabriel BOȘTINĂ, dat fiind faptul ca mulți dintre aceștia sunt implicați în competiții naționale precum Liga I, a II-a sau a III-a. Pe această cale țin să mulțumesc public lui Gabriel BOȘTINĂ pentru toată implicarea și nu în ultimul rând Consiliului Local Drobeta Turnu Severin condus de către domnul Primar Marius SCRECIU și Consiliului Județean Mehedinți condus de către domnul Președinte Aladin GEORGESCU, pentru toată deschiderea față de orice eveniment sportiv.”
 
Brigada de arbitri va fi formată din Marian BALACI la centru, iar arbitri asistenți vor fi Petre Virgil VUCEA și Florin OGLINDOIU.
 
Gabriel BOȘTINĂ este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai județului nostru, acesta a jucat la Severnav Dr. Tr. Severin, Cimentul Fieni, Oțelul Galați, Steaua București, unde a cucerit doua campionate naționale, Dinamo București, Universitatea Cluj, iar în perioada 2005-2006 a strâns și patru selecții la echipa națională a României. ”Am aflat despre nefericitul accident al juniorului de la ACS Luceafărul Drobeta chiar de la manager-ul clubului, Alexandru SITARU. Acesta m-a întrebat dacă cumva mai am vreun tricou oficial de joc pentru a-l dona în scopul unei licitații. Din fericire pentru micuțul fotbalist, o mulțime de tricouri de joc de la un eveniment anterior au rămas nelicitate. Împreună cu Colegiul Național Pedagogic ”Stefan Odobleja” și familia Tîrîșescu am hotărât să le donăm pentru noua licitație, iar pe această cale țin să le mulțumesc celor două părți pentru susținere și implicare. Pe lângă aceste tricouri donate pentru licitație, m-am gândit ca împreună cu foștii mei colegi de la Steaua să susținem un meci demonstrativ cu același scop. La inițiativa mea au răspuns prezent marea majoritate și sper să poată veni toți, în funcție și de programul lor la echipele de club. Mă bucur foarte mult că voi juca din nou cu foștii mei colegi, mai ales că scopul acestei partide este de a ajuta un jucător de fotbal din orașul meu natal. Un aspect important este faptul că n-am evoluat niciodată în fața suporterilor severineni pe Stadionul Municipal, dar o voi face acum, a conchis fostul internațional Gabriel BOȘTINĂ.
 
Articol scris de Petre Virgil VUCEA.

Galerie foto

SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV
SUPER STEAUA 2006 SE VA REUNI PE MUNICIPALUL SEVERINEAN PENTRU UN MECI DEMONSTRATIV


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus