News Mehedinti

Aceste femei sufera de o boala misterioasa care produce dureri mai mari decat nasterea sau amputarea!

Aceste femei sufera de o boala misterioasa care produce dureri mai mari decat nasterea sau amputarea!

Data: 18-11-2013

O boala misterioasa care provoaca dureri extreme a reusit sa ii bata pana si pe doctori si cercetatori care nu ii gasesc leacul.

Cei care sufera de Complex Regional Pain Syndrome se trezesc subit intr-o dimineata cu o durere insuportabila care nu mai trece. In general aceasta boala afecteaza bratele, picioarele si mainile si alteori apar dupa ce persoana s-a zgaraiat putin. Nu se identifica o anume cauza nici pana acum.

Alexandra Annaloro, in varsta de 21 de ani a fost atinsa de aceasta boala, iar piciorul drept i-a fost afectat. Ea nu poate merge mai mult de 10 minute. Uneori durerea e atat de mare incat piciorul incepe sa ii tremure necontrolat. E foarte greu, a spus femeia. Doctorii spun ca tine de sistemul nervos. Durerea este greu de manageriat si raspunde greu la tratament. Cu timpul, se inrautateste si paote cuprinde si alte membre. KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus