News Mehedinti

CAZ CUTREMURATOR! Fetita cu 3 picioare care i-a lasat pe medici siderati

CAZ CUTREMURATOR! Fetita cu 3 picioare care i-a lasat pe medici siderati

Data: 28-6-2014

O fetita in varsta de 22 de luni a ramas cu trei picioare dupa ce a fost despartita de sora ei geamana.

Acum, micuta se pregateste de operatie pe care medicii o vor realiza la Los Angeles. Fetita va incepe o noua viata dupa calvarul prin care a trecut de cand a fost separata de sora ei geamana. Cele doua erau unite fizic in zona pelvisului. Ele au fost nascute intr-un sat din Panama si din pacate surioara ei nu a supravietuit.

Dupa operatie, An Paula a ramas cu trei picioruse, trei rinichi si unele parti reproductive. Dupa operatie, micuta va trebui sa poarte o proteza pentru a puteam merge deoarece doua din cele trei picioare vor fi amputate.Din pacate, ea nu va putea avea o viata normala ca ceilati copii, insa va putea merge cu ajutorul protezei. KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus