News Mehedinti

Cea mai DENATURATA mama! Motivul socant pentru care si-a fortat copilul sa bea benzina dupa care i-a dat foc

Cea mai DENATURATA mama! Motivul socant pentru care si-a fortat copilul sa bea benzina dupa care i-a dat foc

Data: 13-11-2013

Tragedie intr-o provincie din China unde o mama si-a fortat baietelul de numai patru ani sa bea benzina dupa care i-a dat foc. Micutul a suferit arsuri groaznice si nu va mai putea vedea si nici vorbi in cazul in care va supravietui acestei orori.

In urma unei dispute cu sotul ei, o femeie in varsta de 40 de ani din Zhejiang, o provincie din estul Chinei, a luat o canistra de benzina si si-a fortat fiul, in varsta de numai patru ani sa bea carburant. Vazand ca micutul se zbate si opune rezistenta, femeia a inceput sa-l stropeasca cu benzina, atat pe copil, cat si pe sotul ei care a venit repede sa vada de ce plange micutul.

Suparata ca sotul nu o trateaza cu respect, femeia a vrut sa se razbune si sa-i dea, astfel, o lectie. A inceput sa stropeasca tot ce era in jurul ei cu benzina si a tras copilul spre aragaz care era pornit. Din cauza lichidului inflamabil, toti trei, mama, tata si copilul au luat foc. Chir daca era in flacari, tatal s-a repezit sa-si salveze copilul. A luat o patura si a stins focul de pe el.

Desi toti trei au suferit rani severe, copilul este cel care e in stare grava. Micutul are arsuri la cap, dar si in gat si la plamani din cauza lichidului ingerat. Medicii sunt rezervati si spun ca va ramane mutilat pe viata in cazul in care va supravietui. Va fi orb si nu va mai putea vorbi niciodata. Femeia va fi pusa sub acuzatia de vatamare corporala grava si tentativa de omor.

Nu pot sa inteleg! Daca s-a certat cu mine din cauza banilor, de ce a simtit ca trebuie sa-si raneasca copilul. Fiul meu era cea mai draga fiinta pentru mine”, a declarat tatal baiatului printre lacrimi.KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus