News Mehedinti

CUTREMURATOR: I se spune copilul girafa! Medicii nu au mai vazut ASA CEVA

CUTREMURATOR: I se spune copilul girafa! Medicii nu au mai vazut ASA CEVA

Data: 28-8-2014

Medicii dinChinase confrunta cu un caz socant, foarte rar, si spun ca nu au mai vazut asa ceva.

Fu Wengui, un adolescent in varsta de 15 ani, s-a nascut cu scolioza, boala de care multi oameni sufera atunci cand sunt mici. Din fericire insa aceasta poate fi corectata.

In cazul de fata insa este atat de avansata incat corpul lui Fu Wengui s-a deformat vizibil intr-un mo socant. Practic gatul lui s-a lungit nefiresc de mult, din aceasta cauza fiind denumit copilul girafa.

Baiatul sufera dureri ingrozitoare iar parintii cauta cu disperare ajutor. Medicii incearca acum sa faca rost de fonduri pentru o operatie riscanta.

Ati mai vazut asa ceva? KanalD.ro


Galerie foto

CUTREMURATOR: I se spune copilul girafa! Medicii nu au mai vazut ASA CEVA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus