News Mehedinti

"Dacă l-a înviat pe Lazăr, poate să-l învie și pe al meu!". A stat OPT LUNI cu soțul MORT în pat, așteptând ca DUMNEZEU să-l învie

Data: 4-12-2014

O familie a trait cu un cadavru în dormitorul de la etaj timp de opt luni, deoarece au crezut bărbatul decedat ar fi înviat, dacă se roagă la Dumnezeu. Corpul a fost descoperit atunci când familia a fost evacuată pentru neplata ipotecii. Kaling Wald, 50 de ani, a pledat vinovată pentru faptul că nu a notificat poliția că soțul ei a murit, o infracțiune în Canada, și a fost condamnată cu suspendare.

De asemenea, femeia va primi consiliere psihologică și va fi evaluată psihiatric de mai multi specialiști, pentru a i se decide soarta. Peter Wald, 52 de ani, a murit în martie 2013 din ce cred autoritățile cred că au fost cauze naturale, ca urmare a unei infecții la picior legată de diabetul său, a informat Peter Boushy, avocatul apărării.

Femeia și-a vegheat bărbatul în timp ce acesta își dădea duhul, dar i-a pus și pe cei cei șase copii să se roage pentru învierea tatălui lor. După ce a murit, femeia a dormit cu cadavrul până a început să se împută, apoi a sigilat camera mortului, ca să nu intre mirosul și în alte camere.  Apoi, femeia s-a pus pe rugăciuni. Și s-a rugat, și s-a rugat zile lumina, luni întregi. La fel și copiii. S-au rugat în fiecare zi pentru ca tatăl lor să revină la viață precum Lazăr, în Biblie.  "Așa cum Isus l-a înviat pe Lazăr după a patra zi, la fel a crezut că face Dumnezeu și pentru soțul ei. Ar fi trebuit să înțeleagă că trebuie înmormântat dacă a văzut că nu se trezește, sau când a văzut că pute. Dacă i-ar fi înviat cineva soțul după două luni, gândiți-vă cum ar fi arătat", a spus avocatul Boushy. 

Cadavrul a fost descoperit când șeriful local a trebuit să evacueze familia după ce banca a executat ipoteca. Aceasta a spart usa dormitorului și a văzut ce-a mai rămas din Peter Wald. ONG-ul canadian Ajutorul Copiilor investigat familia după descoperirea cadavrului, dar nu a gasit motive de îngrijorare și cazul a fost închis, au arătat documentele. Avocatul Boushy crede că clientul său înțelege acum ce este legea și nu va face din nou același lucru. Jurnal.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus