News Mehedinti

Dezgustator! S-a ingrozit cand a descoperit ce continea salata pe care tocmai si-o comandase

Dezgustator! S-a ingrozit cand a descoperit ce continea salata pe care tocmai si-o comandase

Data: 11-11-2013

A crezut ca si-a comandat un meniu sanatos, insa a ramas socata cand a incercat sa guste dintr-o salata…cu de toate. Nu va mai manca niciodata in oras!

Katharine Wood, o tanara in varsta de 29 de ani din Marea Britanie, a avut o surpriza extrem de neplacuta cand a incercat sa guste din salata pe care tocmai si-a comandase la restaurant. Femeia este vegetariana, iar salata este unul dintre felurile ei preferate de mancare. 

Numai ca, ultima data cand a mancat in oras, a ramas socata de ceea ce a gasit in salata. Printre frunzele mari, verzi, alaturi de branza, masline si alte bunatati, se lafaia si o soparla, mai precis un guster. Imaginea a dezgustat-o de-a dreptul gandindu-se ca in tot acest timp soparla s-a plambat printre mancarea pe care ea tocmai o inghitise. 

A facut reclamatie l protectia consuamtorului, insa furnizorii s-au scuzat, dand vina pe cauze naturale. In aceasta perioada a anului, astfel de soparle obisnuiesc sa se ascunda printre frunzele de salata, facand imposibila vederea lor de catre culegatori. Totusi, firma de catering sau restaurantul care a pregatit salata nu are niciun fel de scuza pentru o asemenea grozavie!

"Am fost bolnava timp de o saptamana si suspecta ca as avea infectie cu salmonella. Toata experienta asta m-a lasat cu un gust amar si o aversiune fata de salata. Nu voi mai merge niciodata in acel local", a declarat Katharine Wood. KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus