News Mehedinti

Fenomenul care A SOCAT o lume intreaga! AU INGHETAT cand au deschis sicriul:

Fenomenul care A SOCAT o lume intreaga! AU INGHETAT cand au deschis sicriul: "E IMPOSIBIL asa ceva"

Data: 22-1-2014

Cazul de mai jos a cutremurat o lume intreaga, iar nimeni nu este in stare sa isi dea seama ce se intampla.

In San Bernaro, un oras din Columbia, localnicii traiesc cu spaima dupa ce au descoperit ca mortii lor nu se descompun, trupurile lor practic fiind mumificate in mod natural.

Fenomenul, descoperit intamplator in urma cu 15 ani, atrage curiosi din intreaga lume. Totul este cu atat mai ciudat cu cat nici oamenii de stiinta nu isi pot da seama ce se intampla.

Unii sustin ca motivul pentru care se intampla astfel de lucruri il reprezinta faptul ca orasul are o apa foarte pura, iar alimentele consumate de localnici sunt 100% naturale si nu contin aditivi chimici.

Ati mai vazut asa ceva? Imaginea socanta. KanalD.ro


Galerie foto

Fenomenul care A SOCAT o lume intreaga! AU INGHETAT cand au deschis sicriul:


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus