News Mehedinti

HALUCINANT! Adolescenta BATJOCORITA de colegi din cauza ca suferea de TUMOARE FACIALA

HALUCINANT! Adolescenta BATJOCORITA de colegi din cauza ca suferea de TUMOARE FACIALA

Data: 23-12-2013

 

Sarah Atwell, o adolescenta in varsta de 17 ani sufera de neurofibromatoza de cand avea opt luni, o boala rara care a determinat sa-i creasca o tumoare pe jumatate de fata.

Fata a fost diagnosticata cu aceasta cumplita boala, a afectiune genetica rara, inca de pe cand avea opt luni. In timp tumoarea s-a dezvoltat atat de mult incat i-a acoperit jumatate din chip. Nu era suficient ca adolescentei ii era greu sa lupte cu asemenea boala care o desfigurase, mai era nevoita sa suporte si rautatile colegilor de la scoala.

Tot ce voia Sarah Atwell era doar intelegere si rabdare din partea celorlalti. De curand, insa, ea a primit sansa la o viata normala caci medicii au reusit sa-i indeparteze cu succes tesutul tumoral. Dupa operatie, adolescenta a declarat pentru Daily Mail ca este multumita de rezultat. “Acum am si eu buze si o gura normala”, a exclamat fata.

Interventia nu a fost una usoara caci exista riscul unei hemoragii severe care i-ar fi putut pune viata in pericol. Sarah Atwell a avut norocul sa fie operata de un medic renumit din Canada, membru al unui centru medical infiintat chiar de regina Elisabeta a II-a.

Cand pacienta s-a prezentat la mine, leziunea nu numai ca era intinsa pe toata partea dreapta a fetei, dar ii afectase si ochiul drept. Tumoarea se extinsese si la nas, dar si ureche” a declarat medicul. KanalD.ro


Galerie foto

HALUCINANT! Adolescenta BATJOCORITA de colegi din cauza ca suferea de TUMOARE FACIALA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus