News Mehedinti

HALUCINANT: Ce vezi CIUDAT la poza asta? DETALIUL care te va face sa ai COSMARURI

HALUCINANT: Ce vezi CIUDAT la poza asta? DETALIUL care te va face sa ai COSMARURI

Data: 13-11-2013

La prima vedere imaginea alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun. Daca priviti insa cu atentie veti observa un detaliu infiorator.

Fotografia a fost realizata de un bun prieten al celor din imagine. In poza este imortalizata o familie care ia cina. Barbatul si femeia mananca si par ca poarta un dialog, in timp ce fiul lor priveste in jos, fiind probabil suparat.

Observam ca la masa mai este un loc liber. Doar ni se pare! Daca priviti cu atentie geamul din spatele baiatului, veti vedea ca in el se reflecta imaginea unei femei care sta pe scaunul din fata lui.

Membrii familiei au observat acest detaliu abia dupa ce au transferat poza din camera in calculator, si acum se declara ingroziti. Ei cred ca locuinta lor este bantuita. Voi ce credeti? KanalD.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus