News Mehedinti

HORROR: Toti AU INGHETAT cand au vazut ce are in frunte!

HORROR: Toti AU INGHETAT cand au vazut ce are in frunte! "Esti copilul DIAVOLULUI"

Data: 9-11-2013

Poate parea incredibil, insa este cat se poate de adevarat: un baietel din Marea Britanie a trait un adevarat cosmar din cauza unor coarne cu care s-a trezit peste noapte in frunte.

George Ashman, in varsta de doar 5 ani, a fost nevoit sa le poarte timp de cateva luni pentru a scapa de o pata inestetica cu care s-a nascut. Prin implantarea lor in frunte, medicii nu au facut altceva decat sa ii intinda pielea.

"Cand l-am vazut pentru prima data dupa operatie am ramas socata, deoarece erau mult mai mari decat credeam. Arata fix ca un diavol. Am stiut insa ca este pentru binele lui si l-am imbarbatat. Le-a purtat 4 luni de zile, colegii l-au inteles, nu au ras de el", a povestit mama lui.

Acum pata a fost eliminata iar micutul a ramas doar cu o mica cicatrice, care poate trece usor neobservata. Vedeti cum arata George la nastere, dupa implant si dupa inlaturarea lui in galeria foto de mai jos.KanalD.ro


Galerie foto

HORROR: Toti AU INGHETAT cand au vazut ce are in frunte!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus