News Mehedinti

MIRACULOS. Un bebeluș declarat mort

MIRACULOS. Un bebeluș declarat mort "a înviat" după 10 ore petrecute la MORGĂ

Data: 19-11-2013

O fetiță născută prematur a supraviețuit, în mod miraculos, după ce medicii au declarat că a murit și au trimis-o la morga spitalului, unde a stat zece ore înainte ca personalul să-și dea seama că trăiește, relatează Daily Mail.

Milagros (Miracol în limba spaniolă - n.r.) s-a născut prematur la un spital din Quibdo, mama ei fiind însărcinată în 27 de săptămâni când a ajuns la spital. 

Medicii i-au făcut o operație de cezariană, dar, după aproximativ 35 de minute, nedetectând semne vitale, au declarat bebelușul mort. La morgă, personalul a pus fetița într-o cutie și au așteptat să vină tatăl ca să recupereze trupul neînsuflețit. 

Însă atunci când acesta a ajuns la morgă, personalul medical și-a dat seama că bebelușul prezenta semne vitale și a auzit un mic scâncet. Realizând că fetița trăiește, medicii au decis să o trimită de urgență, cu un avion, la un spital din capitala Columbiei, Bogota.

În prezent, micuța se află la Terapie Intensivă, unde este ajutată să respire, plămânii ei fiind insuficient dezvoltați.

"În unele cazuri, bătăile inimii unui nou-născut sunt atât de încete, încât medicii îl pot declara mort. Iar atunci când bebelușul este învelit într-un scutec, iar căldura corpului crește, bătăile inimii se pot intensifica", explică medicul specialist Javier Zagarra. EVZ.roGalerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus