News Mehedinti

O femeie moartă de şase luni a fost găsită în faţa televizorului pornit

O femeie moartă de şase luni a fost găsită în faţa televizorului pornit

Data: 27-3-2014

Locatarii unui imobil din Germania s-au îngrozit în momentul în care au intrat în apartamentul unei femei pe care nu o mai văzuseră de şase luni, scrie Reuters, citatd e Agerpres.

Trupul neînsufleţit al unei femei de 66 de ani din Oberursel, Germania, care murise în urmă cu şase luni, a fost găsit în apartament, în faţa televizorului care mergea încă.

Femeia murise din cauze naturale, iar corpul ei era parţial mumificat. Alături de ea, anchetatorii au găsit un ghid TV din luna septembrie 2013.

Poliţia a precizat că locatarii din imobil au simţit, în urmă cu ceva timp, un miros neplăcut pe scară, dar nimeni nu a alertat autorităţile.Uşaapartamentului a fost deschisă în cele din urmă de administratorul care a observat că scrisorile primite de femeie umpluseră cutia poştală. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus